Gerovital antiage tretman

U prevenciji starenja neophodno je kožu negovati svakodnevno i pravilno od najranije mladosti, a u zavisnosti od godina starosti primenjivati odgovarajuće preparate i tretmane.

Programi za prevenciju kože obuhataju sistemsko i lokalno delovanje, što podrazumeva pravilnu negu kože, ishranu, način života, zaštitu od svih činilaca koji na koži ispoljavaju svoje štetno dejstvo, kao i tretmane anti-age supstancama.

DSC_0157

Prave anti-age supstance su one koje uspostavljaju ravnotežu u regenerativno-degenerativnom balansu kože. Imaju bioaktivno dejstvo čija je funkcija podsticanje svih elemenata unutar kože, zaduženih za njen lep i zdrav izgled. Iz široke palete profesionalnih tretmana, a uz pomoć kozmetičara treba izabrati tretman da vaše lice zasija punim sjajem.

Starenje kože je prirodan proces, ali različiti faktori mogu ubrzati ili smanjiti pojavu bora, koje se javljaju kao posledica gubitke kolagena. Danas postoje mnogi tretmani koji ublažavaju znakove starenja. U intenzivnoj borbi protiv starenja kože Gerovital se pokazao kao jedna od učinkovitih metoda.

Anti-age tretmani su namenjeni osobama zrelije dobi, poboljšavaju kvalitet i povećavaju njenu elastičnost. Zavisno od tretmana i starosti klijenta, može se očekivati značajno poboljšanje tonusa kože lica, kao i redukcija sitnih bora.

Sitne bore i nabori koji se godinama stvaraju, naročito na mestima gde je mimika najviše izražena, pogotovo na regijama oko očiju i usana koje su izložene stalnoj mimici i stvaranju bora, Gerovital proizvodima se efikasno smanjuju bore.

Usporiti starenje, delovati protiv vremena (našeg najvećeg neprijatelja), očuvati lepotu, svežinu i harmoniju, kojima nas je priroda obdarila, je preokupacija svih nas, a naročito tokom poslednjih decenija.

U saradnji sa dr Jery, stručnom saradnicom Gerovitala, možete pogledati kako to izgleda podmlađivanje u Estetskom centru Maa’ra  https://www.youtube.com/watch?v=8I01lswirpQ

DSC_0131

 

Gerovital tretman podmlađivanja se sastoji u čišćenju kože enzimskim pilingom i sukcesivnom nanošenju najboljih supstanci koje Gerovital kombinuje u svojim preparatima, a koji imaju zadatak da uspore proces starenja i uklone znakove starenja kože. Na prvom mestu to je hijaluronska kiselina i lipozomi koji hidriraju kožu i sprečavaju transdermalni gubitak vode i popunjavaju blaže linije i bore. U liniji proizvoda Gerovital H3 evolution, kao posebna supstanca izdvaja se Superoksid Dismutaza ili SOD, to je zapravo super enzim protiv starenja, koji sprečava foto-starenje, koje je i največi problem jer do 80% oštećenja na koži lica se desi zbog štetnog dejstva sunca do 18. godine

Sam tretman podmlađivanja u Maa’ra estetskom centru  je vrlo prijatan, proizvodi kao što su ampule kolagena i hijalurona, ubacuju se pod kožu na neinvanzivan način putem mikro struja i led svetla koje ubrzavaju proces regeneracije.

Tretmani podmlađivanja se rade u seriji od 4-6, a razmak između tretmana bi trebao da bude oko nedelju dana. Tretman može da se radi i jednom mesešno, uz produženu negu kod kuće Gerovital proizvodima, a usporavanje procesa starenja na ovaj način je vrlo vidljivo.

Share Button