Novogodišnje akcije u Gerovitalu

Kako smo na pragu novogodišnje noći, želimo vam da budete srećne i ispunjene te da na pravi način završite ovu godinu i još lepše ukoračite u nove pobede.

Gerovital će se potruditi da ispunite deo svoje misije uz nas. Uveliko smo počeli sa novogodišnjim akcijama i popustima.

Za ublažavanje bora predlažemo vam ampule sa hijaluronom. Pakovanje od 10 ampula je 1750 dinara. Ampule sadrže serum bogat Superoksid Dismutazom, Lipozomsku hijaluronsku kiselinu koje imaju dejstvo lakog i intenzivnog hidriranja i ravnanja bora. Čista hijaluronska kiselina ima efekat da deluje na intenzivno vlaženje kože, a ujedno obnavlja tečnost kože i smanjuje transepidermalni gubitak vode. Lipozomi hijaluronske kiseline prodiru u kožu i popunjavaju bore iznutra, ali i znatno smanjuju bore i fine linije. Anti age efekat je unapređen Superoksid Dismutazom koja zaštitno deluje na oba vlakna kolagena i elastina, kao i hijaluronske kiseline.

GH3_ev_cutie fiole_007

Intenzivna hidratantna krema osigurava uklanjanje bora uz intenzivnu hidrataciju i povećanu zaštitu protiv UV radijacije, cena ove kreme na sniženju je 1450 dinara. Sprečava opadanje vitalnosti kože, obnavljajući mladalački izgled. Sistem za borbu protiv bora – Superoksid dismutaza, Trylagen i GP4G obezbeđuje čistu energiju koja hrani ćelije kože, štiti od antioksidanata i podstiče obnavljanje kolagena. Kombinacija Sepilifta i Lipomoista obezbeđuje toniranje i povećava kapacitet kože za zadržavanje vode u tkivu.

IMG_5652

Mleko za čišćenje lica, hidrira, hrani i dodatno vitaminizira kožu zahvaljujući Herbatonik kompleksu i vitaminu E. Cena mleka je 500 dinara. Organski ekstrakt runolista i vitamina A dodatno obezbeđuje zaštitu vlakana kolagena i elastina..

lapte demachiant

Krema za hidrataciju kože, obezbeđuje optimalan nivo hidratacije, remineralizuje i hrani kožu. Cena kreme je 750 dinara. prirodna ulja jajobe i soje hrane, regenerišu i štite kožu tokom celog dana. Organski ekstrakt runolista ima antioksidativno i umirujuće dejstvo, ali i štiti kožu od štetnih spoljašnjih faktora.

230-KREMA-ZA-HIDRATACIJU-KOzE

Share Button