O nama

Gerovital je eliksir večne mladosti, kozmetika sa čudesnim rezultatima u borbi protiv starosti. Proizvodi su razvijeni prema originalnoj formuli prof. dr Ane Aslan, koja je posvetila svoj život tražeći formulu protiv starenja, odakle i počinje priča o Gerovitalu.

Kozmetika ima dokazani regenerativni efekat na ćelije kože usporavajući starenje. Ana Aslan se smatra pionirom gerontologije i gerijatrije, 1952. je pripremila čudesnu H3 formulu, baziranu na prokainu koji je do tada korišćen kao lokalna anestezija, a pet godina nakon toga Gerovital H3 koncept je i prvi put predstavljen na Gerontološkom Internacionalnom Kongresu u Veroni.

Kompanija Farmec iz Rumunije, ubrzo nakon toga počela je proizvodnju krema zasnovanih na formuli dr Ane Aslan i 1967. u laboratorijama Farmec-a proizvedena je prva krema, koja ne samo da regeneriše kožu i smanjuje bore, nego i hidrira i poboljšava kvalitet kože. Proizvodi su kreirani da pokažu lepotu žene u punom i prirodnom sjaju, koji čine da se razlikuje od drugih žena.

Kreme sadrže sve supstance koje su na prirodnoj bazi od biljnih i vitaminskih ekstrata vrhunskog kvaliteta bez dodatnih konzervanasa. Sastojci u proizvodima su različiti u zavisnosti od namene, uglavnom sadrže hijaluronsku kiselinu, ekstrat krastavca, glinu, prirodne antioksidanse, sastojke koji stimulišu proizvodnju novog kolagena i sastojke kao izvor čiste energije koji regenerišu kožu sa neophodnim vitaminima.

Tretmane GEROVITAL proizvodima, upotrebljavali su Džon Kenedi, Salvador Dali, Marlen Ditrih, Kirk Daglas i mnogi drugi. Posle više od pola veka od osnivanja, Gerovital pomaže damama u borbi protiv starenja u bočicama svojeručnog potpisa prof. Ane Aslan, tradicija i vernost su se pokazali kao dobitna kombinacija.

Danas portfolio rumunske kompanije Farmec koja proizvodi Gerovital kreme, čini opseg od preko stotinu različitih proizvoda. Preparati koje se mogu kupiti na našem tržištu podeljeni su u nrkoliko različitih linija i namenjeni su damama od 20 godina pa do pozne starosti, tako da svako prema svom tipu kože može odabrati odgovarajuću negu.

Izaberite neki od naših proizvoda i otkrijte svoju individualnost i prirodni šarm. Odlučite se za lepotu jer ste jedinstveni, iznenadićete se rezultatima!