Regeneracija kose

S obzirom da se kosa suši pod uticajem sunca, soli i vetra, treba je vratiti u zdravo stanje.

Bujna i zdrava kosa najlepši je ukras za svaku ženu, a da bi bila takva potrebna joj je konstantna nega.

 Uobičajeni znaci da vam je kosa oštećena su: odsustvo sjaja, oštećeni krajevi, lomljiva vlas, teško raščešljavanje…

1966147_666564573402865_161370534_o

 Ako imate suvu i oštećenu kosu, izbegavajte upotrebu jakih šampona, bazirajte se na onima koji u sastavu imaju prirodne ekstrakte. Gerovital regenerativni šampon, sadrži ekstrakte čička, rastavića, breze, ruzmarina i žalfije, on podstiče rast kose i regeneraciju.

Tretman duboke regeneracije kose, treba raditi jednom sedmično, za takav tretman preporučujemo Gerovital ampule za regeneraciju kose ili masku za oštećenu kosu.

 Ampule sadrže vitamin A, E i B5 za stimulaciju i zdrav rast kose. Gerovital plant tretman sadrži dve ampule bogate sa vitaminima, biljnim ekstraktima i keratinom, koji se bore protiv gubitka kose, dehidratacije, oksidacije, gubitka elastina, sušenja i masne kose. Aktivni principi seruma stimulišu zdrav rast kose i normalizuju lučenje sebuma.

Kada tretirate kosu farbama, neizostavno je i njeno oštećenje. Zato kosu treba na vreme regenerisati. Iz bogate linije Gerovital proizvoda izdvajamo i serum za kosu sa ispucalim krajevima  koji hrani i ojačava kosu tako što joj vraća zdravlje i vitalnost.

Loše navike i stil života, kao i preterana upotreba raznih hemijskih preparata za kosu mogu imati negativan uticaj na vašu koži što se može ogledati kroz gubitak sjaja, teksture ili opadanja.

GPT_cutie fiole

 Osnovna pravila za negu kose:

  • - koristite blage šampone

  • - ne dozvolite da vam se koša previše zamasti jer tada više opada

  • - za vreme pranja nemojte upotrebljavati preterano vruću vodu, jer to ne prija ni kosi ni korenu kose

  • - pre pranja kosu dobro raščešljati da biste je nakon pranja što lakše očešljali jer je mokra kosa osetljivija

 Ukoliko preparat koji ste počeli da koristite odgovara vašoj kosi, videćete promene već nakon prvog korištenja, ali da bi se videli konkretni rezultati, potrebno je da budete uporni, pravi efekat se dobija nakon duže upotrebe.

Gerovital je kreirao tretmane za većinu svakodnevnih problema kose, kao što su perut, masna kosa, prekomerno opadanje, oštećena kosa… sve proizvode možete pogledati na linku  http://gerovital.rs/kategorija-proizvoda/gerovital-plant-tratament/

Share Button